Program neve Program rövid leírása Program típusa Szakmacsoport

Ne csak nézd,próbáld is ki, keverd és kóstold, felrázva az igazi!

Kezdési Időpontok:

18:00, 18:30, 19:00, 19:30, 20:00, 20:30, 21:00, 21:30

Tavaszi koktél keverő verseny. Receptúra alapján az alkoholmentes koktél összeállítása shaker segítségével. Egyedi és kreatív díszítés elkészítése a rendelkezésre álló alapanyagokból. A legügyesebb koktélkészítők jutalomban részesülnek. Az elkészítendő koktélok: Anastasia, Florida koktél, Napkelte. szakmakipróbáló Vendéglátás-turisztika

Palóc hagyományok - laskasütés, ahogy nagyanyáink készítették

Kezdési Időpontok:

18:00, 19:30,  20:30,  21:30

A látogatók a laskakészítés lépéseibe kapnak betekintést. Saját maguk készíthetik el a laska tésztáját, nyújhatják, süthetik. A laskátat hagyományos fatüzelésű tűzhelyen (sparhelt) süthetik meg, és az elkészült ételt tetszőlegesen ízesíthetik. A program felelősei kóstolást végeznek. Az étel ízét, megjelenését, állagát pontozzák. szakmakipróbáló Vendéglátás-turisztika

Műszaki ki mit tud - műszaki árucikkek felismerése

Kezdési Időpontok:

18:30,  19:30,  20:30

Az iskola egyik kijelölt tantermében néhány főként műszaki boltokban kapható eszközt állítunk ki, melyet az érdeklődők megtekinthetnek, megfoghatnak, kipróbálhatnak. A helyszínen egy kvíz is megtekinthető, mely során különböző háztartási eszközök részletéről készült képek alapjá ki kell találni az eszköz nevét. A játékosok a kvíz kitöltése után jutalmat kapnak. (csokoládé) szakmakipróbáló Kereskedelem-marketing, üzleti adminisztráció

Vár a Világ, Vár a Keri! Tanulj nálunk, éld át velünk az Unió országaiban rejlő lehetőségeket.

Kezdési Időpontok:

19:00, 20:00, 21:00

Tanulóink és kísérő tanáraink élménybeszámolóit hallgathatják meg az érdeklődők power point bemutatókon keresztül. Válaszokat kaphatnak arra hogyan lehetnek ennek az életre szóló programnak a résztvevői. Hogyan szerezhetnek europass bizonyítványt. interaktív Vendéglátás-turisztika

Ha jól megnyomtad a gombot, kapsz két Keri pontot.ű

Kezdési Időpontok:

18:00, 19:00, 20:00, 21:00

A program során az érdeklődő diákok interaktív módon az események aktív résztvevőiként, konkrét gyakorlati példákon keresztül ismerkedhetnek meg a pénztárgépek használatával, alkalmazási lehetőségeivel. A legügyesebbek apró ajándékban részesülnek. szakmakipróbáló Kereskedelem

Próbáld ki magad, tedd próbára kézügyességed, megeheted amit készítettél.

Kezdési Időpontok:

18:00, 19:00,  20:30

A cukrász szakma rövid bemutatása. A tanulók által készített különböző dísztorták benutatása, díszítési technikák megismerése. Egyszerűbb marcipán figurák készítése az itt tanuló diákok segítségével. Az elkészített terméket a diók elfogyaszthatja, vagy emlékbe elviheti. Készíthető: rózsa, szív, cseresznye, krokodil, pigvin. szakmakipróbáló Vendéglátás-turisztika