Köszöntö
 
Kedves Fiatalok, Tisztelt Érdeklődők! 
 
 


A Salgótarjáni Szakképzési Centrum 9 tagintézményével Salgótarjánban, Balassagyarmaton és Bátonyterenyén is kapcsolódik az országos rendezvénysorozathoz.
2018.04.13-án 18-22 óra között színes programokkal várják a szakképzéssel foglalkozó iskolák, minden korosztályból az érdeklődőket.
Célunk, hogy a szakképző iskolákban folyó képzéseket iskolai helyszínen ismerhessék meg az érdeklődők. Nem szakmai bemutatók csupán, hanem szórakoztató, kedvcsináló programok szerveződtek. A szakmák fogásait kipróbálhatják, a szakmák mestereinek munkájába tekinthetnek bele a látogatók. A pályaválasztás ma már nem csak a 14 éves korosztályt érinti. Célcsoportunk a felső tagozaton tanulók, a középiskolát végzettek illetve a felnőttoktatásba bekapcsolódni szándékozók is.

Tartalmas, jó szórakozást kívánok!        

 

 

 

                                                                                                              Gembiczki Ferenc

                                                                                               Salgótarjáni Szakképzési Centrum

                                                                                                              főigazgató

 

Értesítjük a kedves érdeklődőket, hogy a Sakmák éjszakája országos rendezvénysorozatának ideje alatt a helyközi tömegközlekedési eszközök (vasút, busz) 50%-os kedvezménnyel vehető igénybe a rendezvényi helyszínek igazolásával, a következő módon: az odaútra meg kell vásárolni a teljesárú menetjegyet, a rendezvényen le kell bélyegeztetni az intézmény bélyegzőjével, valamint el kell kérni az erről szóló igazolást. hazafele a jegyellenőrnek a lebélyegzett jegyet és az  igazolást kell felmutatni és ezzel a hazaút ingyenes!

 

Helyközi utazási kedvezmény letöltése

 

Támogatók

 

***